Bag om designet

Det handler om at være sikker

for en sikkerheds skyld

Børn skal ikke pakkes ind i vat og bomuld, men vi skal som ansvarlige voksne tage højde for de situationer, som børn kan blive udsat for - fokus på sikkerhed. Der er altid plads til forbedringer, så vi evaluerer løbende på kvaliteten af vores produkter og de materialer, vi anvender.

Erfaringer fra test- og brugergrupper, rapporter fra myndigheder, informationer fra Børneulykkesfonden, afprøvninger af nye teknikker og materialer m.m. indgår i vores kontinuerlige fokus på maksimal sikkerhed.

 

Minymo hætte

AFTAGELIGE HÆTTER

Fastsyede hætter udgør en risiko for, at barnet kan hænge fast under leg og blive kvalt. Vores hætter er derfor sat på med trykknapper, så de hopper af ved modstand.

snore og bindebånd

SNORE OG BINDEBÅND

Vi foretrækker velcro­lukninger og trykknapper; de er både nemme og sikre i brug. Snore og bindebånd kan være livs­farlige – især for børn under syv år på grund af kvælnings­fare.

Refleks

SYNLIG I TRAFIKKEN

Vores outdoor produkter er forsynet med godkendte reflekser for og bag. De kan ses mindst 140 meter væk. Vores tekstil­reflekser tåler stribevis af vaske uden at miste afgørende effekt.