Testresultater

Testet og godkendt

Vi investerer store ressourcer i at mindske miljøbelastning, undgå farlige stoffer og højne kvalitet og sikkerhed

VI TAGER ANSVAR. PUNKTUM!
Børnene kan ikke selv, forbrugerne har svært ved det, ja, selv vi som producenter skal holde tungen lige i munden, når det gælder regler for produktion af børnetøj.

Derfor bruger vi mange ressourcer på at være ajour med udviklingen, ligesom vi også har allieret os med uvildige testbureauer og instanser. Vi er personligt ude hos vores leverandører for at indgå CSR-aftaler og sikre os, at de lever op til vores høje krav og følger vores supplier manual.

Alt sammen for at være sikker på, at vores produkter lever op til forbrugernes forventninger om rigtig god kvalitet, ingen farlige stoffer og høj sikkerhed. Det handler kort og godt om, at vi tager ansvar. Som forældre og som børnetøjsproducent.

Vi er personligt ude hos vores leverandører for at sikre os, at de lever op til vores høje krav.

Samtidig deltager vi i erfa- og netværksgrupper, hvor vi udveksler ideer og erfaringer, ligesom vi henter inspiration og ny viden blandt kolleger, fagfolk, trend­forskere, bruger- og fokusgrupper.

 


 

INGEN FARLIGE STOFFER
Vi tager ansvar, også for det som ikke kan ses med det blotte øje. De anvendte rå­­varer lever naturligvis op til de europæiske kemiregulativer i REACH-lovgivningen.

Gå efter tøj uden flourstoffer.

HOLDER ET VÅGENT ØJE
Vores produkter testes blandt andet for særligt farlige stoffer SVHC (Substances of Very High Concern).

Test

Kvaliteten dokumenteres i sam­arbejde med det internationale anerkendte testinstitut Bureau Veritas. Derudover lægger vi stor vægt på, at vores tøj også testes af de små brugere for at sikre, at tøjet holder, hvad vi lover.

 

Testresultater

Testresultater

Testresultater

Testresultater

Testresultater

Testresultater