Me Too

ME TOO

Børnetøj med en unik designprofil og kølig sødme

Vores ME TOO® verden er ikke sort eller hvid. Vi ser på livet på en farverig og legende måde, ligesom børnene vi designer tøj til. Siden fødslen af ME TOO® har vi designet og produceret børnetøj med en unik design profil og kølig sødme. 

Vores styrke er vores evne til at tilpasse de nyeste mode-trends i vores egne originale ideer kombineret med en ægte design håndværk og en fornemmelse for, hvad der virker for børn.

 

Farvestrålende 

ME TOO® er en verden fuld af farver. Sjove ideer, kreative prints og unikke designs skaber et originalt og identificerbart univers til børn i alderen 0-10 år.

 

Vi ser på livet på en farverig og legende måde, hvor styrken er vores evne til at tilpasse de nyeste modetrends i vores egne unikke styles.

 

GOTS

ME TOO® har stor fokus på bæredygtighed og største delen af baby-produkterne er organic cotton. I foråret 2017 er ME TOO® blevet GOTS certificeret på nogle af baby-produkterne.

 
 

GOTS er den ypperste betegnelse for, at dit produkt fra yderst til inderst er fremstillet med stor fokus på bæredygtighed og at bomulden er 100% økologisk. Alle produkter som sælges med GOTS symbolet er at spore fra dyrkningen af råvarerne til levering i butikkerne. GOTS Organic, CERES-0366.