• Minymo
Brands

Minymo

Funktionel og cool mode

Skabt til leg og med øje for detaljer. Pigen er feminin, sød og smart – drengen er fræk og sej. Trendy design med et skandinavisk islæt. Simple, naive prints og en komfortabel pasform.

Styles kan kombineres på mange måder. Kvalitetstøj til rimelige priser i alle henseender.

 

 

 

Minymo følger tidens trend, og temaerne er inspireret af det, som er oppe i tiden. Så før designeren går i gang, defineres et tema for ­kollek­tionen.

Det giver alle involverede et bedre grundlag for at udforme kollektionen, planlægge salgsindsatsen og mål­rette markedsføringen.

 

 

Minymo er en vigtig del af vores brugeres liv, leg og dagligdag. Derfor har vi udstukket tre linjer – Fashion, Outerwear og Basic – med et væld af muligheder og noget for enhver smag og behov.

 


 

Basic

Sejt jeanskoncept med fokus på pasform og kvalitet. Alt fra regular pasform til baggy, engineer og slim. Smarte bluser og leggings til dagligdags brug. Fra newborn til kids – 0-12 år. 

Fashion

En gennemarbejdet og attraktiv skandinavisk kollektion i fedt design med glade og naive print. Til hverdag og leg. For de smarte børn på 0-14 år – fra newborn til kids.

Outdoor

Til det aktive barn 2-12 år – fra flyverdragter til jakker, bukser, skiundertøj og accessories. Fokus på funktionalitet, smarte detaljer, kvalitet og sikkerhed.