• Pippi - Made with love
Brands

Pippi

Made with love

Pippi børnetøj er bløde, naturlige metervarer, enkle prints og afprøvede pasformer, der beskytter babys sarte hud mod unødige folder. 

Den liggende baby får tøj, der er nemt at tage af og på, og den voksende babys skiftende bevægelsesmønstre er der også tænkt på.

 

 


Pippi


Brands

Stort udvalg

Pippi børnetøj er et omfattende basisprogram, der indeholder et stort udvalg af produkter i fine farver. Basisprogrammet rummer også de populære body-stockings, hagesmække og bleer mm.

Pippi børnetøj er skabt med omtanke, der bestræber sig på 1. klasse certificeringer indenfor Oeko-Tex 100 og Organic Cotton. 

 

Premature tøj

Pippi premature serien er lavet af kærlighed med omsorg for de for tidligt fødte og små babyer. Serien er skabt til den lille baby, som er ekstra skrøbelig og kræver forsigtighed. Der er fokus på babyernes velbehag med gode pasformer i bløde og naturlige metervarer.

Serien består af:
  • Langærmede slå om body'er og trøjer med V-hals og knapper i siden, som gør det nemt at påklæde barnet.
  • Bløde bukser med elastik både med og uden foldet ribkant i velour eller bomuld.
  • Sparkedragter med knaplukninger.
  • Natdragter med knapper i siden.
  • Hjelm med bindesnørre.

Pippi premature fås med enkle og rolige farver samt print, i størrelserne 40, 44 og 48.

2x2 rib serie

Med Pippi 2x2 rib serie tilpasser tøjet sig barnets krop og giver dermed en god pasform. Rib serien består af mange forskellige farver fra de bløde babyfarver til klare og friske pangfarver. Desuden tilbydes mange af bodyerne med knap i skulderen eller med slå-om bindelukning. Tilsvarende er der også 2-delt sæt med langærmet T-shirts og leggings med fod, så de små babyfødder holdes varme.

2x2 rib serien fås i størrelserne 40-100.


Bodystocking

Pippi’s bodystocking består af et bredt udvalg af lækre bomulds bodyer. De kan bruges både til hverdag og fest, og det passer godt sammen med en sparkedragt eller et par bukser. I de kolde tider er de også gode som undertøj, for at holde varmen tæt til kroppen. Pippi’s bodyere består af lange og kortærmede bodyer med trykknapper på skuldre og mellem benene. De har en rigtig god pasform, der giver kroppen frihed til bevægelse uden unødvendige folder. Bodyerne fås i mange flotte farver med søde og nuttede prints. Fås i størrelserne 50-104.


Bukser

Pippi’s bukser består af et bredt udvalg af forskellige ensfarvede bukser inden for velour og sweatpants. Bukserne har en rigtig god pasform og er nemme at få af og på. På velour buksen er der elastikkant i taljen og fødderne, hvor sweatpants er lavet med en bred ribkant, der kan foldes ned. Med ribkanten tilpasser den sig kroppens figur og er med til at holde bukserne oppe. Fås i størrelserne 50-104.


Natdragter

Pippi’s natdragter består af ensfarvede, enkle eller meget print af sjove og kære motiver, som fås i mange flotte og klare farver. Natdragterne er praktiske og funktionelle, da de enten har trykkerknapper eller lynlåse, der går fra hals til fod. Fås i størrelserne 50-104. Til de ældre børn tilbydes også pyjamas som et 2-delt sæt i forskellige prints. Fås i størrelserne 80-104.


Sparkedragter

Pippi sparkedragter består af et 2-delt sæt med en body og en sparkedragt. Her kan babyen rigtig få lov til at boltre sig rundt uden at være bekymret for at miste en sok eller at bukserne skulle glide ned. Alle sparkedragter har trykknapper i mellem benene, hvilket gør det nemt at skifte bleer. Sparkedragterne fås i str. 44-68.


Heldragter

Pippi heldragter er også rigtig gode til den liggende baby, hvor der er trykknapper fortil og imellem benene. Heldragterne er langærmede og holder derfor godt på varmen. Dejlig nem og praktisk, da det kun kræver et stykke tøj. Pippi heldragterne fås i str. 50-80.


Hagesmække

Hagesmække er et absolut must haves til hjemmet med babyer. Men selvom hagesmække er til for at beskytte tøjet mod savl eller madrester, så må de også gerne se smarte ud og matche tøjet. Derfor tilbyder Pippi også et kæmpe udvalg af smække i forskellige former, motiver og farver. Så der er noget for enhver smag.


Tilbehør

Pippi børnetøj ønsker at tilføje noget ekstra og derfor har vi også et sortiment rettet mod de praktiske produkter, som gør hverdagen nemmere. Tilbehør som er uundværlig i en børnefamilie. Her har Pippi gjort produktgrupper som håndklæder, bleer og vaskeklude interessante med flotte, friske farver og søde, enkle motiver.