EN FANT

EN FANT

Siden EN FANT blev grundlagt i 2012 har mærket været kendt verden over for sandaler, hjemmesko, sko og sneakers af høj kvalitet - selvfølgelig Chelsea støvlerne og ikke mindst topsælgerne: regn- og termostøvler!

Sidenhen er EN FANT Børnetøj kommet til. I 2015 lancerede mærket en tøjkollektion i størrelse 62-128. Udvalget af produkter spænder bredt lige fra kvalitets overtøj såsom regntøj, termotøj og ski tøj til modetøj, strik og et bredt udvalg af uld og basis.

Både sko- og tøjkollektionerne er bygget op omkring et klassisk skandinaviske farvespektre og et stærkt visuelt udtryk.

 

DNA

For at understøtte DNA’et bag EN FANT skabte vi “The Enfanted World”. En verden fyldt med små dyr, der er fortryllende med alle deres historier fra en tid, hvor kun fantasien sætter grænser. Her kan hvaler flyve og harer kan cykle - alt sammen for at skabe disse barndomsminder.

 

Bæredygtighed

Bæredygtighed ligger tæt på DNA’et bag EN FANT, og fra sæson til sæson består tøjkollektionen af ​​flere og flere produkter, der er certificeret i henhold til GOTS- og STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

 

Fodtøj

Vores fødder er fundamentet i vores krop, og det er vores job at beskytte og passe på dem gennem hele livet. En fod består af 26 knogler, der i børns tilfælde hovedsageligt består af brusk.

 
 

Mens vi vokser op, tager vores fødder form efter det vi bærer, og vores valg i sko er derfor vigtigt.

Hos EN FANT ønsker vi at støtte dit valg ved at skabe sko, der giver dine fødder den nødvendige komfort for at gå gennem livet.

Stort set ethvert produkt i EN FANT kollektioner er skabt med TPR såler. TPR såler har en stød absorberende virkning, og i modsætning til andre såltyper er de meget fleksible og lette. For os er det vigtigt, at de sko du bærer, er så lette som muligt, da det giver et højere niveau af komfort, mens du går, løber eller leger.