EN FANT

EN FANT

Barndomsminder er skabt med EN FANT. Dette brand repræsenterer overtøj, fodtøj og en tøjkollektion. Her oplever du den rolige farveskala på overtøjet og signatur støvlerne, begynderskoene og hjemmeskoene.

 

Key ITEMS

Du finder key items i blandt de fine styles: De smukke kjoler, delikate strik kombineret med bløde og komfortable jerseys. Klassiske striber, forvaskede metervarer og cool prints på sweat til drengene. Skønne prints og feminine detaljer til pigerne. Alt i alt har brandet EN FANT en unik og bæredygtig måde at udtrykke sin DNA.

 

 

 

Footwear

Mens vi vokser op, tager vores fødder form efter det vi bærer, og vores valg i sko er derfor vigtigt. Hos EN FANT ønsker vi at støtte dit valg ved at skabe sko, der giver dine fødder den nødvendige komfort for at gå gennem livet.

 
 

Du finder helstøbte letvægtsstøvler og begyndersko med god støtte. Derudover er stort set ethvert produkt i EN FANT kollektioner er skabt med TPR såler. TPR såler har en stød absorberende virkning, og i modsætning til andre såltyper er de meget fleksible og lette.