Bag designet

I den kreative fase leger vi med metervarer, farver og prints, ligesom vi tilsætter sjove og funktionelle detaljer. Brands4kids har egen design- og kvalitets-afdeling. Her fødes, udvikles og modnes ideerne. Der leges med metervarer, farver og prints, som matches på kryds og tværs af kollektionen.

På designstadiet imødeses og inddrages flere landes ønsker og ideer for at kunne nå en bred målgruppe.

 

 

DESIGN

Børn skal ikke pakkes ind i vat og bomuld, men vi skal som ansvarlige voksne tage højde for de situationer, som børn kan blive udsat for - fokus på sikkerhed. 

 

Erfaringer fra test- og brugergrupper, rapporter fra myndigheder, informationer fra Børneulykkesfonden, afprøvninger af nye teknikker og materialer m.m. indgår i vores kontinuerlige fokus på maksimal sikkerhed.

 

DESIGNET TIL BØRN

FUNKTIONALITET, Elastikker ved håndled, justerbare og aftagelige stropper ved fødderne, rummelige ærmegab, varm og blød fleece i de aftagelige hætter, store lynlåse – det skal være stærkt, rart og funktionelt.

PASFORM OG KOMFORT, Små fødder og kroppe har også krav på god pasform og behagelig komfort. Det har vi fokus på, når vi udformer tøj uden indvendige syninger, gummistøvler med god støtte, bløde skindfutter m.m.

VALG AF KVALITETER

EGENSKABER, valg af metervarer er afgørende for et godt produkt. At der vælges den rette kvalitet og mængde som kan afsættes til en fornuftig pris. Der kan være mange funktionelle egenskaber forbundet med de forskellige kvaliteter i metervarerne.

Eksempelvis med uld der er temperatur regulerende, og bambus viskosen der er ultra blød og antibakterielt, tilsammen supplerer de hinandens godt og skaber et unikt produkt.   

HOLDBARHED

VANDTÆT OG ÅNDBAR, Vores outdoor produkter er karakteriseret ved åndbare materialer, tapede sømme, vindtætte løsninger og højt vandsøjletryk – alt sammen bliver løbende testet og dokumenteret.

RIV OG SLIDSTYRKE, Vores designere og indkøbere stiller høje krav til de anvendte metervarer, og de nøjes ikke med at tage leverandørens ord for gode varer. Test af riv- og slidstyrke viser, at vores råvarer ligger helt i top.

SIKKERHED

AFTAGELIGE HÆTTER, Fastsyede hætter udgør en risiko for, at barnet kan hænge fast under leg og blive kvalt. Vores hætter er derfor sat på med trykknapper, så de hopper af ved modstand.

SNORE OG BINDEBÅND, Vi foretrækker velcrolukninger og trykknapper; de er både nemme og sikre i brug. Snore og bindebånd kan være livsfarlige – især for børn under syv år på grund af kvælningsfare.

SYNLIG I TRAFIKKEN, Vores outdoor produkter er forsynet med godkendte reflekser for og bag. De kan ses mindst 140 meter væk. Vores tekstil¬reflekser tåler stribevis af vaske uden at miste afgørende effekt.